Nyåret är på väg in i hemmet


Övrigt / Wednesday, October 18th, 2017

Ja, för alla människor finns det speciella tillfällen i livet. En del av dessa är privata och delas bara av de närstående, medan andra är högtider som alla firar. Något stort som gäller alla är den kommande nyårsfesten. Här handlar det om att skapa en härlig fest för vänner, familj och bekanta. Är det då du som ska hålla i festen, så kommer du att behöva fixa till ditt hem såväl som att du ska ha en snygg stil och snygg klädsel när deltagarna i detta firande anländer till ditt hem. Här på Stilinspiration är det oftast fokus på just möbler och inredning, men denna gång kommer det att handla om hur du fixar den bästa klädstilen till nyårsfesten. Helt enkelt något som berör alla och envar.

Detta borde ingå i den kompletta klädstilen inför nyårsfesten

Här är det många som tänker sig ett par långbyxor och en pikétröja och att detta skulle vara något som gör att du ser bra ut till nyår. Ja, naturligtvis kommer det inte att vara något fel men du lägger ribban mycket lågt. Här är detta en stor högtid och fest på året och du har möjligheter att sväva ut lite i dina val. Tänk balsal och vad som passar sig där. Här kommer då det perfekta valet att bli en snygg svart smoking eller kostym av bättre kvalitet. Om du sedan till detta lägger ett par svarta skor och en vit skjorta under. Ja, då kommer du att vara den som börjar på att bli klar för att ta emot dina gäster till nyårsfesten. Dock är det fortfarande något som saknas.

Ska det vara slips eller fluga till nyårsfesten?

Som vanligt kommer det vara många som ställer sig denna egentligen dumma fråga, som verkligen vittnar om hur lite du känner till om stil och elegans på rätt plats och vid olika tillfällen. Det hela är så enkelt att slipsen är en förlängning av ditt utseende gällande förtroendet du får på jobbet, mötet eller vid olika officiell tillställningar. Detta är då egentligen bara något som gör dig representativ. På nyåret handlar det om att vara en stilig och representativ festprisse. Här är valet givet och en fluga ska det vara. Detta kommer att vara det som tillsammans med schyssta manschettknappar ser till att bli det som gör dig helt perfekt vid den stora bjudningen.