Res med stil


Övrigt / Saturday, October 20th, 2018

Det blir viktigare och viktigare för oss människor att uttrycka oss genom vår stil – det säger vem vi är, vad vi tycker, och vart vi kommer ifrån. Med sociala medier så som Instagram och Facebook så är det viktigare än någonsin att få till snygga bilder, flöden och intressanta inlägg, särskilt när vi är ute och reser. Och förutom att göra våra följare, och nära och kära, avundsjuka på den mat vi äter och de platser vi besöker, så är även det vi har på oss och det bagage som vi har med oss viktigt att tänka på.

Vi alla kanske inte tar det så långt och lägger upp en ”packa med mig”-video som är ett populärt fenomen på Youtube, men våra väskor kommer definitivt att synas; om inte på sociala medier så åtminstone synas så pass mycket att vi känner igen dem. Att pynta sitt resebagage med massa stickers är förbi och det är nu mer inne än någonsin att ha en väska i någon utstickande färg eller mönster, och gärna flera stycken också. För er som inte ännu har hittat er individuella stil för resandet så finns det väskor i massa olika storlekar och färger på Bagsonline.se.

En del av utbudet hos Bagsonline

 

Förutom själva väskorna så har de även snygga så kallade ”luggage covers” ifall en inte skulle hitta en färg som en skulle vilja ha. Här är några exempel på hur bagsonline:s utbud ser ut:

Röd väska: Epic Pop 4X Aurora

Wild fusion luggage cover: Epic Luggage Wild Fushion

Turkos väska: Airbox Az1 Biscay Green

Som ni ser så finns det ett varierande utbud av väskor att välja mellan. Så här skriver bagsonline om sina resväskor:

”En bra resväska är ett måste på resan oavsett om det är en lång utlandsresa eller över natten i affärer. Vi på Bags Online har alla olika modeller på resväskor man behöver för att det ska passa ditt behov och smak. Resväskor finns i olika storlekar. Small (kabinväska), Medium och Large. Det finns även extra small för att möta vissa flygbolags krav på storleken för kabinväskor.”

Förutom vanligt resebagage så är andra väskor väldigt trendiga nu: den både hatade och älskade midjeväskan till exempel, som nu både är snygg och praktisk. Ett par andra exempel på tillbehör som gör det mer bekvämt att resa är stödstrumpor och nackkuddar. Allt detta går även det att hitta på bagsonline.se, och de skriver:

”Förbättra hela upplevelsen av din resa med riktigt bra tillbehör. Oavsett om du ska ut och resa långt eller kort blir din resa bättre med trevliga tillbehör. Vid sidan av själva resväskan är det viktigt med bra utrustning till resan oavsett om det är en kortare resa eller om du ska resa jorden runt.

Flygresan, bilsemestern eller trippen med buss eller tåg blir bekvämare med en nackkudde. Med en bra nackkudde kan du sova bekvämt under resan. Komplettera kudden med öronproppar och en ögonmask så kan du vara för dig själv en stund. Öronproppar och ögonmask är något som kan komma till bra användning även när du är framme på hotellet.”

Att resa med stil innebär alltså inte bara att ha en snygg väska att fota till Instagram, utan även mer praktiska resväskor och tillbehör till resan. Oavsett hur du väljer att resa så finns det alltid utrustning för att få till den perfekta bekvämligheten och att se till att du reser med stil.