Stil finns inte bara i hemmet – mobiltest


Mode & Accessoarer / Tuesday, March 19th, 2019

När det talas om stil och inspiration, är det många som direkt tänker på heminredning och arkitektur. Stil är något mycket mera och finns i allt från uppförande, i din mentalitet samt även i alla de olika produkter, saker och tjänster du använder eller står inför i livet. Som du tidigare kunnat läsa i denna blogg kan du resa med stil, vilket då många gånger betyder att du söker lite bättre komfort och att du har kvalitetsutrustning när du reser. Du har också läst om att dekorera hemmet, samt att ha de rätta kläderna. Det finns dock något annat, som i stort sett är den mest använda produkten i världen.

Här talas det om något som människor använder varje dag för att komma i kontakt med varandra. Du kan använda denna tingest för att finna information, hitta rätt väg eller prata direkt med någon på andra sidan jorden. Faktum är att du också kan ta bilder med den eller skapa videofilmer. Ja, det finns faktiskt massor med olika användningsområden för din mobiltelefon eller surfplatta. Nu när du vet vad det handlar om, förstår du säkert att den mest använda produkten i världen också bildar olika klasser i samhället.

Stil och klass mellan iPhone och Android

Som du förstår är det indelat i olika grupper rörande vilken mobil du ska välja. Är du den populära och trendiga typen, måste du naturligtvis även använda dig av en iPhone eller iPad. Faktum är att allt går hand i hand. När du vill ha det populäraste betalar du också lite mera. Nu finns det även dyra mobiler och modeller som använder operativsystemet Android. Här ka du då snabbt se att Samsung är den mest populära tillverkaren av mobiltelefoner. Här kommer de nästan upp i samma klass och pris som Apple iPhone.

I det läget är det alltså helt klart att du som vill prata och surfa med stil, samt skicka exklusivare SMS till dina vänner. Ja, du väljer Samsung eller Apple när det kommer till valet av mobiler och surfplattor. Här kommer det dock inte enbart vara detta som skapar stil rörande din mest värdefulla ägodel.

Tillbehör till mobiltelefoner

Något som naturligtvis skapar din egen stil när det gäller valet av mobil, är vilka tillbehör du väljer för att göra din telefon personlig. Här finns det då olika saker som skyddar din telefon. Detta är ett måste då det inte alls är trendigt och modernt att äga en repig mobil. I det fallet finner du allt från plastfilm för glas och skärm till skydd för din Samsung S10 hos billigamobilskydd.se som bara ett litet exempel på ett stort utbud av mobiltelefontillbehör.

Det viktigaste av valen skyddsfilm och skal, är naturligtvis skalet. Här finns dessa på massor av ställen och i massor av olika modeller. Naturligtvis kan du även finna dessa tillbehör till Applemobiler samt andra mobiltelefoner, vilket gör att alla kan få sin personliga stil på sin mobil. Är det då bara mobilen eller surfplattan som måste stylas? Nej, du måste naturligtvis leva upp till den mobil du är ägare av. När du vill göra det, gäller det alltså att vara den som för sig och ger ett intryck av att vara den trendiga typen. Detta är nog något som du klarar helt på egen hand. Nedan får du dock en liten insikt i vilka mobiltelefoner som är hetast just nu.

De hetaste och mest populära mobilerna 2019

Att vara den som hela tiden har det senaste och den moderna stilen som håller både till utseende och funktion är dyrt. Speciellt dyrt kan det bli när det gäller elektroniska gadgets. När det då handlar om mobiler och surfplattor, så går utvecklingen mycket fort. Här kan du som vill ha den senaste stilen och modellen, inte ha en mobil som är äldre än två år. Kolla in listan på vilka som är hetast just nu, så vet du vad som blir din nästa mobiltelefon.

  • Samsung S10 Plus: Här har du verkligen en mobil som marknadsförs mycket kraftigt. Faktum är att detta val inte alls behöver blir så dyrt som du tror. Även om du som enbart skulle ha köpt mobilen utan abonnemang, får betala över 10 000 kronor. Ja, inte är det någon nytta med en mobil utan abonnemang. Naturligtvis väljer du ett bra erbjudande tillsammans med en mobiltelefoni-operatör. I det läget kan du få en avbetalning på runt 500 kronor med abonnemang och 2 gb surf per månad i 24 månader.

 

 

  • Apple iPhone XS Max 512GB Guld: Ja, vem kan tacka nej till detta bling bling. Helt enkelt är det mobilen för den som vill synas på allt från nattklubben och caféet. Tänk dig att plocka upp denna mobil ur fickan på bussen. Ja, allas ögon kommer att blicka mot just din hand. Här blir du den hetaste personen med den senaste stilen. Med 512gb lagringskapacitet och snabb processor samt en kristallklar och kraftig skärm blir allt perfekt. Likaså här kostar bara mobilen över 11 000 kronor, men kan köpas mycket billigare med abonnemang.

 

 

  • Huawei Mate 20 Pro: Helt enkelt har Huawei tagit sig om både Sony och Nokia och erbjuder idag mycket populära mobiler och surfplattor med högsta kvalitet. Denna mobil är heller inte så svindyr för dig som vill hamna i den hetaste klicken av mobilanvändare. Här ligger grundpriset på mellan 6 000 upp till 9 000 kronor beroende på kapacitet. Du kan få 128gb lagring och en perfekt telefon med fantastisk kamera för bara 500 kronor per månad på avbetalning hos de flesta mobiloperatörer.

 

 

 

Sammanfattning av den senaste och stiligaste mobilen

Om du ska ha de absolut mest populära och det som anses bäst är det bara Samsung och iPhone som gäller. Det svenska folkets favoriter har blivit iPhone, vilket också tyder på att de håller en mycket bra kvalitet. Hur som helst kan du som inte måste ha det dyraste för att känna dig stekhet på stan, klara dig undan ganska billigt när du vill ha en bra mobil eller surfplatta. Här räcker det med lite över 5 000 kronor kontant, eller cirka 500 kronor i delbetalning per månad. Visst är det klappat och klart. Din käraste ägodel i livet, och det som identifierar dig som person i den moderna virtuella världen. Det måste ju bara vara värt pengarna.

 

Mer läsning – topplistor och tester av mobiler

(engelska) Toms Hardware Guide – tonvis av tester beroende på OS, prestanda osv.

(svenska) Advized.se – testar mobiler ur olika kategorier

(engelska) Pcmag.com – best phones of 2019

(svenska) Swedroid.se – tester av Androidtelefoner